Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Ασθενείς θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -7 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από -3 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ιδιαίτερα στα Μεσόγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Χαμηλές θερμοκρασίες και ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά περιφερειακά θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: meteo.gr