Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Μεταφορά σκόνης αναμένεται στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Πιο αναλυτικά, στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταφορά σκόνης θα εκδηλωθεί στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 1 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 4-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ και η περιοχή των Δωδεκανήσων, όπου θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ περιορισμένη θα είναι τοπικά η ορατότητα τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr