Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες και σποραδικές βροχές προβλέπονται σήμερα. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις. οι οποίες στα δυτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνότερες. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και δευτερευόντως στα δυτικά ηπειρωτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 0 έως 14, στην ανατολική Στερεά από 1 έως 16, στη δυτική Στερεά από 6 έως 13, στην Πελοπόννησο από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του βόριου Αιγαίου από 6 έως 15, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 16, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Η ορατότητα το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr