Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Βόρειοι άνεμοι, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο τοπικές νεφώσεις. Ασθενείς σποραδικές βροχές θα σημειωθούν 12 το πρωί στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη το βράδυ.

leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία και στην ανατολική Στερεά από 2 έως 16, στην Ήπειρο 1 έως 16, στη δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 15, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2-4 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η ορατότητα το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

stamataki
bestseller
vivliopoleio