Βελτιωμένος προβλέπεται σήμερα ο καιρός. Αισθητή άνοδο θα καταγράψει η θερμοκρασία, ιδιαίτερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Μπόρες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος βροχές με λίγες αραιές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας όμβρους κυρίως σε ορεινά τμήματα και ενδεχομένως πρόσκαιρα στη Θράκη.

leuki
dianastore

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 20 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 21, στη Θεσσαλία από 1 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4-6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί-νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά περιφερειακά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: meteo.gr

bestseller
stamataki
vivliopoleio
coavacafe