Ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο, χωρίς προβλήματα, τα διαδικτυακά μαθήματα στα HELLO Ραφήνας και Αρτέμιδας.

Για ακόμη μία σχολική χρονιά, «είμαστε εδώ για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας», διαμηνύει μέσω των social media ο Μάκης Τουρλής, υπογραμμίζοντας πως «όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα Κέντρα Μελέτης που παραμένουν ανοιχτά και λειτουργούν διά ζώσης, προφανώς και λειτουργούν παράνομα και θέτουν σε κίνδυνο τις προσπάθειες όλων των υπολοίπων που υπακούμε στις οδηγίες του Κράτους».

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα των HELLO Ραφήνας-Αρτέμιδας στο YouTube, o κ. Τουρλής αναφέρει:

«Φίλοι και φίλες των HELLO Ραφήνας και Αρτέμιδας,

Σας χαιρετώ όλους, σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου από εδώ όπου θα βρισκόμαστε πλέον, στους διαδικτυακούς χώρους όπου θα κάνουμε μάθημα.

Εδώ και τρεις μήνες, από τον Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε την καινούργια σχολική χρονιά, έχουμε κάνει τα πάντα ώστε το περιβάλλον μας να είναι απολύτως ασφαλές και να μη διακινδυνεύει κανένας μαθητής, γονιός, καθηγητής ή οποιοσδήποτε τέλος πάντων από το προσωπικό ή που ασχολείται με το HELLΟ Ραφήνας και Αρτέμιδας.

Μέχρι στιγμής τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Εμείς, τουλάχιστον εδώ, δεν είχαμε ούτε ένα ενεργό κρούσμα μέσα στο φροντιστήριό μας ή τουλάχιστον να είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.

Ωστόσο, τα μέτρα της Κυβέρνησης είναι πολύ συγκεκριμένα και πολύ σαφή. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κατά πόσο είναι σωστά ή όχι. Θεωρώ ότι αφού συνεργάζονται με ειδικούς επιστήμονες, μπορούν να κρίνουν καλύτερα από εμάς, σίγουρα.

Εγώ, από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να πω και να σας υποσχεθώ είναι ότι για ακόμη μία φορά, είμαστε εδώ και αρκετές μέρες έτοιμοι στις επάλξεις, να σας καλύψουμε εκπαιδευτικά σε οποιοδήποτε κομμάτι χρειαστείτε.

Ήδη έχουμε ανεβάσει στο κανάλι μας στο YouTube, στο Hello Ραφήνας-Αρτέμιδας, δύο βίντεο στα οποία μπορείτε να δείτε πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή του zoom στις συσκευές σας, όπως επίσης και πώς θα συνδέεστε στο online μάθημα.

Οι καθηγήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι καθηγητές είναι όλοι έτοιμοι στις ομαδικές, τις οποίες προφανώς οι περισσότεροι από εσάς τις έχετε ήδη δει, να σας καλύψουν οποιαδήποτε απορία, να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πώς θα γίνεται το μάθημα.

Και ό,τι άλλο χρειαστείτε, φυσικά είμαστε κι εμείς εδώ. Εμείς, όπως ξέρετε, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα ήμασταν 24/7 μες στο φροντιστήριο. Αυτό θα κάνουμε και αυτήν τη φορά.

Η Γραμματεία μας θα λειτουργεί, για οποιονδήποτε χρειαστεί κάτι, 13:00-20:00 καθημερινά. Και τα λέμε στο zoom… Σας χαιρετώ!»