Διευκρινίσεις για τη χρήση μάσκας στα γυμναστήρια, που επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, έδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Συγκεκριμένα:
- Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους
- Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα
- Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2
Από την προσεχή Δευτέρα, εξάλλου, ανοίγουν τα γήπεδα 5×5 και οι υπαίθριοι αθλητικοί χώροι.
Ενημέρωση για το Δημοτικό Γυμναστήριο Αρτέμιδος
Μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων, ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάτων-Αρτέμιδος “Η Άρτεμις” ενημέρωσε ότι το Δημοτικό Γυμναστήριο Αρτέμιδος θα δεχθεί αθλούμενους από την Τετάρτη 2 Ιουνίου.
Τη Δευτέρα 31 Μαΐου και την Τρίτη 1 Ιουνίου η Γραμματεία του Γυμναστηρίου θα λειτουργήσει 08:30-15:00 προκειμένου να ενημερώνει τους συμπολίτες μας τηλεφωνικά (22940-89405) για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας του γυμναστηρίου (προσέλευση με ραντεβού, απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής, ιατρικές γνωματεύσεις κ.λπ.), καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.