Η Γεωπονική Φροντίδα στην Αρτέμιδα είναι και αυτό το καλοκαίρι δίπλα σας, προκειμένου να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος στο εφιάλτη των τρωκτικών και των εντόμων.

Στο κατάστημα, που βρίσκεται στην 7η στάση της Λεωφόρου Βραυρώνος, εκτός από φυτοφάρμακα, λιπάσματα και είδη αυτόματου ποτίσματος κήπου, μπορείτε να πάρετε συμβουλές αλλά και όσα χρειάζεστε για να βάλετε τέλος στο πρόβλημα με τα τρωτικά, τα οποία μεταφέρουν σημαντικότατες ασθένειες για τον άνθρωπο.

H Γεωπονική Φροντίδα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φλεβάρη του 2006 από τον Μυζήθρα Λάμπρο, Γεωπόνο φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια στηριζόμενος στην τεχνογνωσία και τη δεκαετή εμπειρία του σε θέματα φυτοπροστασίας και κηποτεχνίας.

Κύριο μέλημα της Γεωπονικής Φροντίδας είναι η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντάς τους συγχρόνως υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης για την ορθή συντήρηση του κήπου τους.

Κύριες δραστηριότητες μας είναι η λιανική πώληση γλαστρικών φυτών, φυτοχωμάτων, σπόρων κηπευτικών, γεωργικών εργαλείων, πλαστικών και πήλινων γλαστρών, φυτοπολλαπλασιαστικού υλικού κηπευτικών, υλικών αρδευτικών συστημάτων κήπου και βεράντας, προϊόντων φυτοπροστασίας και λιπασμάτων.

Επίσης συνεργαζόμαστε στις κατασκευές κήπου με έμπειρο Τεχνολόγο Γεωπόνο, δίνοντας τις σωστές λύσεις για κάθε απαίτηση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 7Η ΣΤΑΣΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΤΚ: 19016
Σταθερό: 2294045434
info@geoponikoartemis.gr