Ηλιοφάνεια προβλέπεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Βόρειοι άνεμοι, εντάσεως μέχρι 8 μποφόρ θα πνέουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο, που σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο. Ασθενείς σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 17, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 2-4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

coavacafe
stamataki
bestseller
vivliopoleio