Το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής 4.970.000€ δόθηκε το «πράσινο φώς» για την ανέγερση του 3ου 9/θέσιου Γυμνασίου Αρτέμιδας.

stamataki

Το νέο σχολικό συγκρότημα θα αποτελείται από 2 κτίρια.

Α) Το κυρίως κτίριο του Σχολείου θα έχει υπόγειο, ισόγειο, α΄ όροφο και δώμα.
Το Υπόγειο περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης 9 αυτοκινήτων, χώρους Η/Μ εγκαταστάσεων και αποθηκευτικούς χώρους.
Το Ισόγειο περιλαμβάνει χώρους διοίκησης, 4 αίθουσες διδασκαλίας 45 τ.μ., 2 αίθουσες διδασκαλίας 30 τ.μ., το εργαστήριο αισθητικής αγωγής, χώρους υγιεινής και χώρους αποθήκευσης.
Ο Α΄ όροφος περιλαμβάνει 5 αίθουσες διδασκαλίας 45 τ.μ., εργαστήριο τεχνολογίας, εργαστήριο φυσικών επιστημών, 2 εργαστήρια πληροφορικής, βιβλιοθήκη, χώρους υγιεινής και χώρους αποθήκευσης. Παράλληλα, μελετήθηκε και χωροθετείται ελεύθερος αύλειος χώρος μεταξύ των κτιρίων και στη Νότια και Ανατολική πλευρά του οικοπέδου.

Β) Το κτίριο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων προβλέπεται μονώροφο και περιλαμβάνει επιπλέον το κυλικείο και την αποθήκη οργάνων γυμναστικής.

Η υπογραφή της απόφασης ένταξης του έργου στο ΠΕΠ Αττικής έγινε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη παρουσία του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος Δ. Μάρκου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της «ΚΤΥΠ» Θ. Γιάνναρη και του Προέδρου της κ. Τ. Κατσίπου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα και του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Αττικής Δ. Δρόση. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).