Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά. Ο αθλητικό σύλλογος Σπάτων – Αρτέμιδος “ΓΑΙΑ” συνεχίζει τη προσπάθειά του για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης του αθλήματος της πετοσφαίρισης (βόλεϊ). Σας προσκαλεί να εμπιστευθείτε σε μας τα παιδιά σας για την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947020602, 6974705432.

Το σωματείο μας ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 με έδρα τα Σπάτα – Αρτέμιδα και πρόεδρο των κ. Σάββα Κουρτίδη. Είμαστε ενεργό μέλος της ΕΟΠΕ και συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του συλλόγου αριθμούμε μεγάλο αριθμό κοριτσιών για το βόλεϊ. Ο κόσμος των Σπάτων και της Αρτέμιδος αγκάλιασε και έδειξε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του σωματίου μας και τους προπονητές μας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος μέσω της εξειδικευμένης μάθησης των δεξιοτήτων και στρατηγικών του, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων μάθησης και διαπαιδαγώγησης από εξειδικευμένους προπονητές ώστε οι αθλήτριές μας να αποκτήσουν ενεργητικότητα, συνεργασία, υπευθυνότητα και υγιή αθλητική νοοτροπία.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν ακόμη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ 1 : Εξαιρετική πορεία και διάκριση: 9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ από 74 ομάδες που έλαβαν μέρος.

ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ 2: Εξαιρετική πορεία των αθλητριών μας που κορυφώθηκε με την συμμετοχή τους στο final four και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου Γαία-Μαρκόπουλο 3-0 .

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3 : Τα « μωρά» της Γαία πέρασαν αήττητα στην Β φάση του πρωταθλήματος και ισοβαθμώντας στην τελική κατάταξη δεν προκρίθηκαν στο final four της διοργάνωσης για (1) μόλις σετ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2: Με μόλις μία ήττα ,πρόκριση στην Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ τερματίζοντας στην 8η θέση από τις 35 ομάδες. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1: Τα κορίτσια μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία . Παρά τα σοβαρά προβλήματα (τραυματισμοί) απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια όλες τις ομάδες. Συμμετοχή στο final four της ΕΣΠΑΑΑ, σε 73 ομάδες που έλαβαν μέρος. Ασημένιο μετάλλιο και πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων τερματίζοντας στην 6η θέση της Ελλάδας !

ΜΙΝΙ: Οι μικρές μας αθλήτριες διασκέδασαν αλλά και προετοιμάστηκαν για την δύσκολη αγωνιστική συνέχεια στα τουρνουά μίνι βόλεϊ καθ’ όλη την χρονιά.