Αυλαία ρίχνει απόψε, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, το Λόγω Τιμής… 20 χρόνια μετά…

Σήμερα στις 23.00 το βράδυ, στην συχνότητα του ΣΚΑΙ θα δούμε το τελευταίο από τα 12 επεισόδια του reunion της αγαπημένης μας σειράς.

Το Λόγω Τιμής, η σειρά που αγαπούσαμε ήδη και περιμέναμε με ανυπομονησία την νέα έκδοση, 20 χρόνια μετά, αλλά που αγάπησαν ακόμα και όσοι είναι μικρότερης ηλικίας και το γνώρισαν στο remake, τελειώνει σήμερα.

Tι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο της σειράς:

«Ο Αντρέας, έξω φρενών και υποψιασμένος με τη συμπεριφορά της Άννας, της ζητά να φύγουν από το νησί. Η Μαρίνα επανέρχεται στην Αθηνά διατεθειμένη να χωρίσει για να μην τη χάσει.

Ο Φοίβος λέει στη μητέρα του πως τα χρήματα που της ζήτησε ήταν για την αγορά ενός μουσικού οργάνου που καταστράφηκε και την καλεί σε ένα μουσικό live που συμμετέχει, παίζοντας κι αυτός πιάνο.

Ο Μάνος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ο Μιχάλης τού υπόσχεται πως θα μπει μέτοχος στη νέα του προσπάθεια.

Η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μιχάλη να την συνοδεύσει στη συναυλία χωρίς να του αποκαλύψει τη συμμετοχή του Φοίβου.

Προσκαλεί, μάλιστα, και όλους τους φίλους στην εκδήλωση…».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της ιστορικής σειράς του Mega, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΣΚΑΙ και όλα δείχνουν ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί σε έναν νέο κύκλο, χωρίς όμως το κανάλι του Φαλήρου να έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Η σειρά πάντως έγινε βιβλίο για πρώτη φορά και κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία.

Λέτε να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις ;