Μετά από αξιολόγηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στις  30/10/2019, απονεμήθηκε η ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας στο  2o & 6o Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος για το έργο eTwinning «Ταξίδι στο Βυζάντιο» που υλοποίησαν κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019 οι μαθητές της Ε’ (Πέμπτης) τάξης και των δύο σχολείων.

Αξίζει να διαβάσουμε την επιστολή της επιτροπής :

«Συγχαρητήρια!

stamataki

Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Ταξίδι στο Βυζάντιο».

Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας.

Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου

eTwinning Team».

Tο έργο e-twinning με τίτλο «Ταξίδι στο Βυζάντιο» το οποίο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019 από τους μαθητές της Ε΄τάξης και τις δασκάλες τους σε συνεργασία με άλλα δύο σχολεία, το 3ο Δημοτικό  Σχολείο Παλλήνης και το Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα Κύπρου, ήταν πραγματικά μια εξαιρετική δουλειά.

Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα «ταξίδεψαν στο Βυζάντιο» και ολοκληρώνοντας αυτό το υπέροχο πρόγραμμα οι μαθητές  έμαθαν και ταυτόχρονα διασκέδασαν πολύ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δασκάλες Σωτηριάδου Αριάδνη & Φλώρου Άντζελα οι οποίες μέσα από αυτό το ταξίδι γνώσης προσέφεραν στους μαθητές τους περισσότερο από οποιοδήποτε μάθημα τη χαρά της συνεργασίας, της δημιουργίας, της έμπνευσης, της αναζήτησης της γνώσης.

Το etwinning αποτελεί μία πλατφόρμα που συμμετέχουν σχολεία από όλη την Ευρώπη ώστε να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να διεξάγουν έργα, να μοιράζονται και, με λίγα λόγια, να αισθάνονται και να αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής κοινότητας εκμάθησης της Ευρώπης.