Στην δημοσιότητα δόθηκε το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Stefania» της Ουκρανίας, μετά τη νίκη του συγκροτήματος Kalush Orchestra στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Στο βίντεο κλιπ ο τραγουδιστής της ουκρανικής μπάντας Όλεχ Πσιουκ εμφανίζεται να τραγουδά με φόντο ερείπια και ρημαγμένα σπίτια, στρατιωτίνες να μεταφέρουν παιδιά στην αγκαλιά τους, πόνο και δακρυσμένα πρόσωπα, και στο τελευταίο πλάνο ένα κοριτσάκι που κοιτάζει την κάμερα κρατώντας μια μολότοφ στο χέρι.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ έγιναν στις πόλεις Μπούτσα, Χοστομέλ, Ιρπίν, Μποροντιάνκα και στις πόλεις γύρω από το Κίεβο που έχουν πληγεί από τις ρωσικές επιθέσεις.

Αφιερώνεται στον «γενναίο ουκρανικό λαό, στις μητέρες που προστατεύουν τα παιδιά τους, σε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας. Σε κάθε άντρα, σε κάθε γυναίκα, σε κάθε αθώο παιδί».

Είναι ουσιαστικά το βίντεο κλιπ για το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ουκρανία στη Eurovision. Καθυστέρησαν να το ανεβάσουν, όπως είπαν τα μέλη του συγκροτήματος, για να μην κατηγορηθούν πως πολιτικοποίησαν τον διαγωνισμό.