Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, οργανώνει την Κυριακή 22 Μάη εθελοντική αιμοδοσία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί έως τις 13.30. Το αίμα θα διατεθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής: «Συμβάλλουμε έμπρακτα στην προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Εθνική προσπάθεια και παραμένουμε σταθερά αρωγοί σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη προσφοράς, αγάπης και αποτελεί ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19. Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.