Η Δημοτική Αρχή των Σπάτων και της Αρτέμιδας επενδύει ένα μεγάλο μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής στην Παιδεία, όχι μόνο γιατί στο σύγχρονο περιβάλλον η ανάπτυξη κάθε κοινωνίας περνάει μέσα από την διαδικασία της εκπαίδευσης, αλλά και γιατί μόνο η Παιδεία προσφέρει την απαραίτητη υποδομή για την αναβάθμιση των κοινωνικών αντανακλαστικών προόδου του συνόλου των πολιτών!

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Ιωάννης Παραχεράκης, αναλύει σε ένα βίντεο όσα έχουν γίνει και όσα αναμένεται να γίνουν.

stamataki

Όπως τονίζει, η όλη προσπάθεια, από την ανάληψη των καθηκόντων της Αρχής, μεταφράζεται σε επτά σχολικά κτήρια, τρία στα Σπάτα και τέσσερα στην Αρτέμιδα.

Πρόκειται για το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας στη Βραυρώνα, το 3ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας επί της Οδού Παπανδρέου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας που θα ανεγερθεί στην Οδό Γαλήνης και Κηπουπόλεως. Παράλληλα, σε χώρο πέντε στρεμμάτων στην 4η στάση της λεωφόρου Αρτέμιδος αναμένεται να αναγερθεί καινούριο σχολικό κτήριο.