Το Artemida News είναι το ενημερωτικό site που έλειπε από την Αρτέμιδα και τα Σπάτα. Ένας ιστότοπος που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των περιοχών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους 26.730 μοναδικούς χρήστες που επισκέφθηκαν για την ενημέρωση τους το Artemida News τον μήνα Αύγουστο ενώ τα άρθρα μας διαβάστηκαν 95.430 φορές !!!

Στόχος μας είναι η έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τα όρια του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. Καθημερινά νέα – καθημερινή ζωή, παιδεία, πολιτισμός, πολιτική, παροχές κλπ.

Σήμερα συμπληρώνουμε 3 μήνες λειτουργίας και σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την αποδοχή που έχετε δείξει. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ενημέρωση χωρίς τρομοκρατία και με όσο το δυνατόν πιο απλή και αληθινή παρουσίαση των θεμάτων που μας απασχολούν.

Σας θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της «δοκιμαστικής» λειτουργίας που βρισκόμαστε, μπορείτε να μας στέλνετε ότι θέλετε να γίνει γνωστό στους αναγνώστες μας αλλά και τις διαφημίσεις σας, οι οποίες αναρτώνται εντελώς δωρεάν για κάποιο διάστημα ακόμα, στο info@artemidanews.gr

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας οι σύλλογοι, αθλητικοί, πολιτιστικοί, γονέων κλπ, καθώς είναι η εποχή που όλοι ψάχνουμε δραστηριότητες και κυρίως για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε !!!