Ξεκινάνε οι εγγραφές για τις ακαδημίες Μπάσκετ ΑΟΚ Σπάτων – Spata BC τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 για παιδιά από 6 ετών, καθημερινά 18.30 με 20.30 στο Κλειστό Γήπεδο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου».

Υπεύθυνος γραμματείας : Παπαδάκης Χάρης , Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946759276.

Λίγα λόγια για τον ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ

Οι αθλητές του ΑΟΚ Σπάτων είναι ηλικίας από 6 έως 36 ετών . Στην δύναμη του συλλόγου υπάρχουν 172 αθλητές και αθλήτριες . Συμμετείχαν τη χρονιά που πέρασε σε αγώνες στα πρωταθλήματα Junior, Προμίνι, Μίνι, παμπαίδων , παίδων με δυο ομάδες , εφηβικό , ανδρικό , γυναικείο και κορασίδων .

Πρόκειται για έναν όμιλο καλαθοσφαίρισης γεμάτο ζωή και όρεξη για δημιουργία «μπασκετικής παιδείας». Οι ακαδημίες είναι η ζωή της ομάδας . Δημιουργούμε χαρακτήρες , κοινωνικοποιούμε τα παιδιά μας. Τα μαθαίνουμε να συνεργάζονται , να μένει πίσω το εγώ και μπροστά το «εμείς μαζί».

Τα χρώματα μας είναι το κόκκινο με την ζέστη που δίνει και το λευκό με την καθαρότητα του.

Τα πάντα λειτουργούν με έμπειρους προπονητές , πτυχιούχους , με στόχο καλύτερους ανθρώπους , καλύτερους αθλητές . Γίνονται και λάθη αλλά με καλή διάθεση και μαθαίνοντας από αυτά κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε .

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής . Το ετήσιο κόστος φέτος είναι 255 ευρώ ετησίως (υπάρχει αύξηση καθώς υπάρχει υποχρεωτική ασφάλιση). Υπάρχουν εκπτώσεις για δύο και πάνω παιδιά από την ίδια οικογένεια, για τρίτεκνους και πολύτεκνους. Με την εγγραφή δίνεται σε κάθε παιδί ένα t shirt της ομάδας δωρεάν . Οι αγωνιστικές εμφανίσεις είναι του συλλόγου . Όποιο παιδί θέλει να αγοράσει προπονητική εμφάνιση ή φούτερ ή τσάντα παραγγέλνει και η χρέωση είναι έξτρα. Παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες δεν αποκλείονται κι εξετάζονται οι περιπτώσεις τους υπέρ ευνοϊκά. Η εξόφληση της ετήσιας συνδρομής γίνεται σε 7 συνεχόμενους μήνες .