Η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα στο Albatross, στην Αρτέμιδα, είχε ως συνέπεια να καταστραφεί και το Tony Frey Windsurfing Club που στεγαζόταν εκεί. Η φωτιά κατέστρεψε εξοπλισμό αξίας 200.000 ευρώ, αλλά ο ιδιοκτήτης του είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τα όνειρα και τις θυσίες του να πάνε χαμένες.

Έτσι, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να φτιαχτεί ξανά από την αρχή το Tony Frey Windsurfing Club. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 25.000 ευρώ και ο στόχος είναι τα 100.000 ευρώ.

Ο Tony Frey σε ανάρτησή του αναφέρει:

Το windsurf δεν είναι απλώς ένα άθλημα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Έχω αφιερώσει πάνω από μια δεκαετία στο να χτίσω το κλαμπ μου για windsurfing μετά το τέλος της επαγγελματικής μου αθλητικής καριέρας. Μέσω της λέσχης μου, μπόρεσα να μοιραστώ το πάθος μου για το windsurfing, να εμπνεύσω άλλους να ακολουθήσουν έναν θετικό και φυσικό τρόπο ζωής και να δημιουργήσω μια κοινότητα ατόμων με όμοια σκέψη.

Δυστυχώς, μια καταστροφική πυρκαγιά κατέστρεψε ό,τι έχω φτιάξει, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού αξίας 200.000 ευρώ που περιελάμβανε 45 σανίδες και 50 εξέδρες. Ήταν δύσκολο να συμβιβαστείς με την απώλεια και ήταν αποκαρδιωτικό να βλέπω τα πάντα να γίνονται στάχτη, αλλά αρνούμαι να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Στόχος μου είναι να ξαναφτιάξω το κλαμπ μου για windsurfing, να συνεχίσω να καθοδηγώ τους ανθρώπους και να δείξω ότι μπορούμε πάντα να βρούμε έναν τρόπο να ξεπερνάμε τις προκλήσεις της ζωής.

Η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για να με βοηθήσετε να πετύχω αυτόν τον στόχο. Κάθε λίγο μετράει. Η δωρεά σας θα μου επιτρέψει να ξαναχτίσω το κλαμπ ιστιοσανίδας μου, να αγοράσω νέο εξοπλισμό και να συνεχίσω να παρέχω καθοδήγηση υψηλής ποιότητας σε όλους όσους θέλουν να μάθουν. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να κρατήσουμε τους ανθρώπους να εξασκούνται και να αγαπούν αυτό το όμορφο άθλημα, τη θάλασσα, τον άνεμο και τη φύση. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή σας.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ