Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την ενσάρκωση του Υιού και Λόγου του Θεού, τη Θεία Γέννηση του Ιησού, που τόσο πολύ μας αγάπησε, ώστε έφθασε μέχρι τον δια Σταυρού θάνατο. Δεν μπορούμε, λοιπόν, αυτές τις άγιες ημέρες, παρά να στρέψουμε τη σκέψη μας στους ανθρώπους γύρω μας που υποφέρουν.

Η Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και φέτος, με τη βοήθεια όλων σας, στάθηκε στο πλευρό των γερόντων με το Γηροκομείο της, των βαριά ασθενών με την πρότυπη Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», των πεινασμένων με τα συσσίτια, των φτωχών με βοηθήματα, αλλά και μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων με προμήθεια εξοπλισμού.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή του κόσμου και ιδίως σε μία χρονιά με τα μαύρα σύννεφα και τις απαγορεύσεις της πανδημίας, η οποία δεν επιτρέπει και τη διενέργεια του καθιερωμένου Εράνου Αγάπης.

Πραγματοποιείται, λοιπόν, μέσα από τη σελίδα Εκστρατεία Αγάπης, ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας στους πάσχοντες αδελφούς μας ό,τι μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας, αλλά ταυτόχρονα να διαδώσουμε όπου μπορούμε το μήνυμα της αληθινής, άφθονης, αγάπης μας.

Στηρίξτε κι εσείς την Εκστρατεία Αγάπης της Μητροπόλεώς μας
με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω internet
  • Με τραπεζική κατάθεση
  • Με ταχυδρομική επιταγή (ΕΛΤΑ ταχυπληρωμή)

Χρηματική δωρεά μέσω διαδικτύου με τη μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό σας σε λογαριασμούς της Ιεράς Μητρoπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής (χρήση IBAN):

Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο πατήστε ΕΔΩ

stamataki