Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία των Εκπαιδευτικών Κέντρων HELLO στην έκθεση KEM Franchise, που πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Στην παρθενική τους εμφάνιση στην έκθεση, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα HELLO έκλεψαν την παράσταση, καθώς το περίπτερο 81 προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.

Εκτενή αναφορά στα HELLO έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, φιλοξενώντας δηλώσεις της Ακαδημαϊκής Υπεύθυνης των Εκπαιδευτικών Κέντρων, Μαίρης Σέιμαν, και του Marketing Director, Μάκη Τουρλή.

Όπως εξήγησε ο κ. Τουρλής, «Προσπαθούμε να κάνουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και ο βασικός μας στόχος είναι να σας εξυπηρετήσουμε σε τρεις βασικούς πυλώνες επικοινωνίας. Ο πρώτος είναι το ακαδημαϊκό επίπεδο, ο δεύτερος το τεχνολογικό και το τρίτο το marketing και η προώθηση.

Εμείς στα HELLO πιστεύουμε ότι για να μπορέσει μία επιχείρηση να εξελιχθεί σήμερα στον εκπαιδευτικό τομέα δεν χρειάζεται μόνο το ακαδημαϊκό κομμάτι. Αλλά σίγουρα χρειάζεται το κομμάτι της προώθησης, του marketing, όπως και το τεχνολογικό. Φροντίζουμε, λοιπόν, όλα αυτά να σας τα παρέχουμε εμείς.

Πολλοί πέρασαν και με ρώτησαν “Γιατί να επιλέξουμε το HELLO” για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση franchise. Δεν έχω να σας πω παρά ένα πράγμα, πολύ βασικό για εμένα: Πιστεύουμε πάρα πολύ στον άνθρωπο. Αυτό είναι το moto μας. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας, να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και να έχετε έναν άνθρωπο από την ομάδα μας που θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθάει, να σας στηρίζει και να σας υποστηρίζει σε ό,τι κι αν κάνετε στο κομμάτι αυτό.

Άρα, “join HELLO family”. Μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς ένα δικό σας “great place to be” κι εμείς θα είμαστε εκεί για να σας κάνουμε να κάνετε πραγματικότητα το δικό σας “success story”.»

Από την πλευρά της, η κ. Σέιμαν ανέφερε: «Είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που μπορεί να παρέχει σε όποιον επενδυτή θελήσει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που θα βρίσκεται πάντα κοντά στον επιχειρηματία.

Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά. Ως ακαδημαϊκή υπεύθυνη του HELLO, μπορώ να πω ότι έχουμε φροντίσει να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών σε όλο το ξενόγλωσσο κομμάτι. Έχουμε συνεργασίες με φορείς ξενόγλωσσης πιστοποίησης, που μπορούν να παρέχουν ό,τι χρειαζόμαστε για να μπορούμε να πιστοποιούμε τη γνώση μας στην ξένη γλώσσα. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εκδοτικούς οίκους. Μπορούν να μας παρέχουν όλη τη σύγχρονη μεθοδολογία, ώστε τα μαθήματά μας να είναι φιλικά προς τα παιδιά και να μαθαίνουν αβίαστα. Δηλαδή, αυτό που θέλουμε. Τα παιδιά να περνάνε καλά. Αυτό λοιπόν είναι και το moto που θέλουμε να δώσουμε στους καινούργιους επιχειρηματίες: Να φτιάξουμε ένα “great place to be”».