Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη θα εκδηλωθεί ανάγκη για επικοινωνία για εξόρμηση για κοινωνικές δραστηριότητες και για διασκέδαση. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, έκταση θα δοθεί στις σπουδές και στη μόρφωση. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες.

Στον επαγγελματικό τομέα δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, θα υπάρξει αποφασιστικότητα, άνοιγμα θα σημειωθεί για καινούργιες συνεργασίες. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα υπάρξει δυσκολία στη δέσμευση, δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να αποδεσμευτούν και να χαλαρώσουν τις επαφές ή τις σχέσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για νέες περιπέτειες και εμπειρίες, προσοχή στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές.

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη παρορμητικές θα είναι οι ενέργειες και οι αντιδράσεις, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές αποφάσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για καινούργια άλματα κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ρίσκα. Στις συζητήσεις απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν αρνητισμό και ρήξεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός. Ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές διεκδικήσεις, αν οι ενέργειες είναι συνθέτες το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό θα οδηγήσει σε βελτίωση και άνοδο. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ιδιαιτέρως δυναμικές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και να προχωρήσουν σε μία νέα αρχή.

Επιλέξτε το ζώδιό σας πατώντας ΕΔΩ