Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρξει ανάγκη για τακτοποίηση και για άμεση διεκπεραίωση. Φεύγει η αναβολή και η καθυστέρηση, σε θέματα εργασιακής φύσης θα υπάρχει η δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, οι συναδελφικές σχέσεις θα κυλήσουν ομαλά και θα καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, όσοι αναζητούν εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις ενέργειές τους θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τις ικανότητες τους. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν το θέμα της αποκατάστασης και της μελλοντικής δέσμευσης.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει ορθολογισμό αντικειμενικότητα και σωστή λήψη αποφάσεων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ωριμότητα, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα, σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξέλιξη και άνοδο.

Οι συντονισμένες επιδιώξεις και η συγκέντρωση στους στόχους θα βοηθήσουν στην άμεση επίτευξη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά οι ενέργειες και οι βλέψεις θα έχουν σταθερότητα και μέθοδο. Τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να δοθούν λύσεις, να διορθωθούν τα παρελθοντικά λάθη, και να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki