Ο  Εκπολιτιστικός Αθλητικός  Όμιλος  ΣΠΑΤΩΝ (Ε.Α.Ο.Σ.) ιδρύθηκε  το  1991, με σκοπό  να  προάγει  και  να  προβάλλει  το  αθλητικό  ταλέντο  της νεολαίας  και  των κατοίκων της περιοχής.

Βασική επιδίωξη του συλλόγου είναι η σωστή και υγιής διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, μακριά από τις κακές συνήθειες και τους «πειρασμούς» του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με κατάλληλο σχεδιασμό και οργάνωση, προερχόμενη απ’ την πολύχρονη πείρα μας και την συνεχή διαδικασία ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας των προπονητικών και πολιτιστικών μας προγραμμάτων.

Εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο για τα τμήματα : Mini 1 & 2 κοριτσιών, αγοριών, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Γυναικών, Ενηλίκων, Ανδρών.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972280555, 6972030212, 6936816080.

Η συνδρομή για τις κατηγορίες «Μίνι» (ηλικίες περίπου μέχρι Ε’ Δημοτικού) είναι 15 ευρώ το μήνα, ενώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι 20 ευρώ το μήνα.

Προπονητές : ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΞΗΝΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ : ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.