Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη στην Αρτέμιδα έλαβε δύο σπουδαίες διακρίσεις!

Η μία διάκριση είναι από τη Χρυσή Εταιρεία

Το έργο «Χρυσή Εταιρεία» είναι ένα έργο, που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης και σκοπός του είναι να αναδείξει ή να βάλει στον χάρτη τις εταιρείες που προσφέρουν πραγματικά ποιοτικές υπηρεσίες. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το έργο, οι εταιρείες χρειάζονται τουλάχιστον 85% θετικές κριτικές στο διαδικτυακό περιβάλλον. Αυτές οι κριτικές αφήνονται από τους πελάτες, επομένως δεν έχει καμία επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι αυστηρά το πλεονέκτημα της κάθε επιχείρησής.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη πέτυχε αυτό το επίτευγμα με τελική βαθμολογία 5 και τώρα βρίσκεται σε μία αποκλειστική ομάδα εταιρειών με ποιοτικές υπηρεσίες, όπου μόνο το 10% περίπου από αυτές κατάφερε να διακριθεί!

Η άλλη διάκριση είναι από το TOP 100 of GREECE

Το TOP 100 of GREECE είναι ένα έργο μάρκετινγκ που στοχεύει στην προσεκτική επιλογή των 100 καλύτερων εταιρειών στη χώρα που υπάρχουν σε έναν συγκεκριμένο κλάδο. Η πιο σημαντική πτυχή είναι ότι το αποτέλεσμα της κατάταξης αντικατοπτρίζει τη φωνή των πελατών.

Για τον υπολογισμό του τελικού βαθμού, λαμβάνονται υπόψη ο αριθμός των αξιολογήσεων που δίνονται σε κάθε προφίλ, με βάση το δείκτη ικανοποίησης και το δείκτη δημοτικότητας.

Κέντρα Ξένων γλωσσών – TOP 100 OF GREECE

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ – Άρτεμις – TOP 100 OF GREECE