ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής στην Τεχνόπολη 22 & 23 Ιουνίου στο Spoudase Festival

0
110

Η LE MONDE πραγματοποιεί για δύο ημέρες δωρεάν σεμινάρια με βεβαίωσεις παρακολούθησης σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική και bartending στο Spoudase Festival ’19, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης – Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓΔΜ του Υπ.Παιδείας, της ΓΓΕΕ του Υπ.Ψηφιακής Πολιτικής, και του Υπ.Τουρισμού.

Η είσοδος και συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά η προεγγραφή απαραίτητη. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια της LE MONDE θα λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης δίνοντας τα στοιχεία τους στο περίπτερο του εκπαιδευτικού ομίλου στην αίθουσα Δ1Ο.

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων και δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής :

Σάββατο 22.06.2019

11.30-12.30 : Ρούμι, The summer spirit, Ιωάννης Βλάχος, Bartender / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

12.30-13.30 : Ελληνικό ορεκτικό συνοδεία ενός ποτηριού ούζο, Μιχάλης Ντουνέτας, executive chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

13.30-14.30 : Από το κλασικό στο μοντέρνο, «Χορτόπιτα» με χόρτα, κρέμα φέτας και τραγανό φύλλο, Γκίκας Ξενάκης, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

17.30-18.30 : Φιλέτo λαυράκι στον ατμό, αρωματική σαλάτα με αγγούρι, κόλιανδρο, chilli, tamari & lime, πουρές αβοκάντο με παρθένο ελαιόλαδο, Χρήστος Παναγόπουλος, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

18.30-19.30 : Wine o’ clock. Το κρασί στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του τουρισμού. Μαρία Τζίτζη, χημικός, οινολόγος, συγγραφέας / καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

19.30-20.30 : Μους σοκολάτας υγείας με compote πορτοκαλιού σε βάση sablé breton, Κωνσταντίνος Χολέβας, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Κυριακή 23.06.2019

11.30-12.30 : Τα κλασικά κοκτέιλ από την Καραϊβική. Ανακαλύπτουμε επτά κλασικά κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν από τις αρχές του 18ου αιώνα έως το 1950, σε επτά διαφορετικές χώρες-νησιά της Καραϊβικής. Από το Daiquiri και το Dark ‘n’ Stormy, μέχρι την Pina Colada και το Ti-Punch, ταξιδέψτε νοητά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρέα με αλκοολικά αναμειγνυολογήματα για κάθε γούστο! Ιωάννης Κοροβέσης, Bar Consultant-drinks editor/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

12.30-13.30 : Tropical parfait. Η «τέλεια» παγωμένη γεύση του καλοκαιριού. Νικόλας Νικολακόπουλος, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

17.30-18.30 : Dacquoise καρύδας με κρέμα βανίλιας και εξωτικά φρούτα. Χάρης Ψιλόπουλος, Pastry Chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

18.30-19.30 : To Kρασί. H προστιθέμενη αξία του στον τουρισμό της χώρας. Χρύσα Γιατρά – Μπατζή, Οινολόγος MSc O.I.V. Paris-sommelier /καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

19.30-20.30 : Ταξιδεύοντας με μια Pavlova. Τραγανές μαρέγκες σε απαλή κρέμα λευκής σοκολάτας με εξωτικά φρούτα. Τάσος Ζησόπουλος, Εxecutive pastry chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Author: Editor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ