Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε στην Αίγινα. Νωρίς το πρωί, η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στη θέση Πολλές Ελιές. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένη.

Την 73χρονη γυναίκα εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ο 46χρονος γιος της. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το όνομα της ηθοποιού που δολοφονήθηκε αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Μαρία Μπονίκου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές μεταγλωττισμένες σειρές όπως «Οικογένεια Γουόλτονς», «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι». Σύζυγος της ήταν ο Μάνος Βενιέρης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2020.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

“Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου…. Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στη δύση του Ελληνικού κινηματογράφου. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση, όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια. Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκιά, γιατί να φύγεις έτσι!!!”

Πηγή: protothema.gr