Δήμος Μαραθώνα: στήριξε τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης

Ο Δήμος Μαραθώνος ζητά ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ για να συνδράμουν την προσπάθειά του.

0
47

Ο Δήμος Μαραθώνος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί με σκοπό την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης λόγω της Πανδημίας από τον κορωνοϊό COVID-19, ζητά ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ για να συνδράμουν την προσπάθειά του.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ, μετά από την κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση, θα μπορούν να πλαισιώσουν όλες τις υποστηρικτικές δράσεις του Δήμου Μαραθώνος (παροχή φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων κ.λπ.).

leuki
dianastore

Εάν επιθυμείτε να είστε ΜΑΖΙ με τον Δήμο, σε αυτή την κοινή προσπάθεια, προσφέροντας εθελοντικά λίγο από τον χρόνο σας, μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, που επισυνάπτεται παρακάτω.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαραθώνος, κα Βάνα Καμπέλη, που εδρεύει στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην αμερικάνικη βάση), στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 13:00.

Όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ-1

stamataki
bestseller
vivliopoleio
coavacafe
graffitykey