Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: #mycityviewchallenge

Μία πρό(σ)κληση για ένα “ταξίδι” που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί από το σπίτι.

0
42

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” μας προσκαλεί να φτιάξουμε ένα ψηφιακό κολάζ της Αθήνας. Μαζί με ευχές για υγεία και δύναμη σε αυτόν τον “δρόμο αντοχής” για όλους, εξαιτίας της πανδημίας, απευθύνει μία πρό(σ)κληση για ένα “ταξίδι” που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί από το σπίτι!

Με μια Πρόσκληση – “Πρόκληση με Θέα”, μας καλεί να “απογειώσουμε” όλοι μαζί από το σπίτι, την πόλη μας, τις αγαπημένες γωνιές και τις γειτονιές της Αθήνας μας, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά!

leuki
dianastore

Από το βράδυ της Παρασκευής, το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκίνησε το #mycityviewchallenge #mycityviewathens!

Ο δρόμος για την “απογείωση της πόλης”, είναι απλός. Ξεκινάμε σήμερα, ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες:

  • μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και
  • μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης που θέλουμε να επισκεφτούμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες

Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα “επιβιβαστούν” στο @athairport, για ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά!

Μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας το επίσημο gif του #mycityview – θα το βρείτε στο Instagram, αναζητώντας το με το όνομα της ενέργειας.

«Το “ταξίδι” ξεκινά σήμερα. Με τη θέα της ημέρας από το δικό μας παράθυρο στο αεροδρόμιο – και μία ακόμη παλαιότερη που διαλέξαμε από το αγαπημένο άλμπουμ μας – δίνουμε τη σκυτάλη σε όλους», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου και συνεχίζει:

«Στόχος μας είναι, μετά την Αθήνα, το “ταξίδι” να συνεχιστεί σε διεθνή αεροδρόμια και μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού κολάζ του κόσμου μας και ενός άλλου “δικτύου” σύνδεσης, τώρα που η αεροπορική διασύνδεση δεν είναι εφικτή.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη διάδοση αυτής της πρό(σ)κλησης από σπίτι σε σπίτι, και περιμένουμε με χαρά και τις δικές σας φωτογραφίες».

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στον λογαριασμό του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο Instagram @athairport https://www.instagram.com/p/B-hcvsHJlJK/?igshid=1hi4bvjm5lkwb

bestseller
stamataki
vivliopoleio
graffitykey
coavacafe