Σαν σήμερα, δύο μήνες πριν, ξεκινήσαμε το Artemida News με στόχο την αντικειμενική, έγκαιρη αλλά κυρίως έγκυρη ενημέρωση, πρωτίστως για θέματα που αφορούν τις περιοχές των Σπάτων και της Αρτέμιδος αλλά και θέματα που μας αφορούν όλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

vivliopoleio

Με «ρεπόρτερ» όλους εσάς που βοηθάτε στην προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας και με αρκετή δουλειά από την ομάδα μας, θεωρούμε ότι επιτυγχάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για να γιορτάσουμε λοιπόν αλλά και για να σας ευχαριστήσουμε, συνεχίζουμε την προσφορά που αφορά το διαφημιστικό κομμάτι και καταχωρούμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις διαφημίσεις σας.

Μπορείτε να μας στέλνετε στο info@artemidanews.gr τις διαφημίσεις σας είτε με την μορφή διαφημιστικού banner  με link που θα οδηγεί στο site σας ή στην σελίδα σας στα social media, είτε με καταχώρηση άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες) στην ανάλογη κατηγορία. Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας, το κατάστημα σας ή κάποιες συγκεκριμένες προσφορές προς τους αναγνώστες μας.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι στην κατηγορία ΑΓΓΕΛΙΕΣ καταχωρούμε δωρεάν τις αγγελίες σας, αρκεί να μας τις στείλετε στο info@artemidanews.gr . Στο ίδιο email μπορείτε να μας στέλνετε και Δελτία Τύπου ή οποιαδήποτε ενημέρωση θεωρείτε ότι πρέπει να αναρτηθεί και να γνωστοποιηθεί στους αναγνώστες μας. Θέλουμε να αναδεικνύουμε όλα τα όμορφα (εκδηλώσεις, διακρίσεις κλπ), να βοηθήσουμε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα (αναρτώντας τις δράσεις του) και τα προβλήματα, παράπονα των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας. Θα θέλαμε να μας στέλνετε ότι θέλετε να αναρτήσουμε με φωτογραφίες, κείμενα, δελτία τύπου κλπ.

Τέλος σας θυμίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τον τόπο μας, την Αρτέμιδα και τα Σπάτα και που επιθυμία μας είναι η άμεση και αντικειμενική ενημέρωση με αγάπη και σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Σκοπός μας είναι να ενημερωνόμαστε οι κάτοικοι του Δήμου μας, πρωτίστως για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (θέματα σχολείων, επικαιρότητας, καθημερινότητας) και σε δεύτερη φάση για κάποια γενικά αλλά σημαντικά θέματα ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος και επικαιρότητας.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν !!! Ευχαριστούμε !!!