Αττική:Παρακολούθηση φαινομένων–Αναμονή ενημέρωσης για σχολεία

0
coavacafe
graffitykey

Υπό παρακολούθηση τα έντονα καιρικά φαινόμενα  στην Αττική όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Αττικής. Αναμονή ενημέρωσης για λειτουργία σχολείων έγκαιρα.

Υπό συνεχή παρακολούθηση από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Αττική. Αν κριθεί σκόπιμο από την Περιφέρεια και τους Δήμους, θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολείων.

leuki
dianastore

Με αφορμή την αναμενόμενη εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων από σήμερα το βράδυ έως και αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στην Αττική, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έχει δώσει εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να είναι σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Παράλληλα τόσο ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, όσο και οι Αντιπεριφερειάρχες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής, παρακολουθούν επισταμένα την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων προκειμένου, εάν κριθεί σκόπιμο και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, να προχωρήσουν σε συνεργασία και με τους Δήμους σε αποφάσεις σχετικά με την αυριανή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, για τη διευκόλυνση των πολιτών.

bestseller
happytwins
stamataki