Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση ενός σπουδαίου έργου στην Αρτέμιδα, που θα αποτελέσει το “διαμάντι” της περιοχής Υπαναντή αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Πρόκειται για το skate park, στο οποίο τοποθετήθηκε ήδη φωτισμός και αναμένονται τα επόμενα βήματα για την επίσημη παράδοσή του στους νέους της πόλης μας.

leuki
dianastore

“Δεν απέχουμε πολύ από την ολοκλήρωσή του! Θα είναι ένα πάρκο διαφορετικό, ένα σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων” αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου.

Πώς θα είναι το πάρκο

Το Skate Park στην Υπαπαντής θα περικλείεται από πεζόδρομους, ενώ η κύρια είσοδός του θα βρίσκεται στην οδό Υπαπαντής. Το πάρκο θα αποτελεί έναν χώρο πρασίνου και διαφόρων δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Εντός του πάρκου θα υπάρχει πίστα για skate board, όργανα γυμναστικής, υπαίθρια επιτραπέζια παιχνίδια, αερόδρομος, πινγκ πονγκ, πολύζυγα και χώροι για πικ νικ, παγκάκια κτλ Όλα θα είναι προσβάσιμα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και στην ψυχαγωγία των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του.

coavacafe
bestseller
vivliopoleio
stamataki