Αρτέμιδα – Σπάτα: Οι παιδικές χαρές γέμισαν ξανά με φωνές και γέλια

«Είναι μεγάλη η χαρά μας», δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, υποσχόμενος μία καλύτερη πόλη για όλους.

Άνοιξαν ξανά οι παιδικές χαρές σε Αρτέμιδα και Σπάτα, περίπου τρεις μήνες αφότου σφραγίστηκαν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Οι παιδικές χαρές περιμένουν ξανά τα αγοράκια και τα κοριτσάκια μας, προκειμένου τα γέλια και οι φωνούλες τους να αντηχήσουν και πάλι στις γειτονιές της πόλης μας.

stamataki

Με αφορμή την επαναλειτουργία τους, ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media:

«Η χαρά μας για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, μετά την υποχρεωτική σφράγισή τους λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, είναι μεγάλη.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει τους ήδη υπάρχοντες και έχουμε κατασκευάσει και καινούριους χώρους για την ψυχαγωγία των παιδιών.

Στις παιδικές χαρές γίνεται συνεχής συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο για τις απαραίτητες επισκευές προκειμένου να είναι ασφαλείς να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους.

Καθημερινά προσπαθούμε με μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πόλη για όλους».

Η χαρά μας για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, μετά την υποχρεωτική σφράγισή τους λόγω των μέτρων κατά του…

Gepostet von Dimitris Markou am Samstag, 6. Juni 2020