Προσοχή στους δρόμους της Αρτέμιδος, αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, το πρωί καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Αρτέμιδος ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει :

“Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν το ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ τους για ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στη Βραυρώνα, διοργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας από την διασταύρωση έως το παλαιό δημαρχείο.
Εμείς οι γονείς οφείλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που διεκδικούν τις κατάλληλες συνθήκες εκπαίδευσης για τους ίδιους και τους επόμενους μαθητές που θα φοιτήσουν στο 2ο Γυμνάσιο.

Η υπομονή μαθητών και γονέων έχει πια εξαντληθεί,

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΡΓΑ!!!!!

Την ΤΡΙΤΗ 17/12/2019 και ώρα 8:30 στα φανάρια της διασταύρωσης ή 8:15 στο σχολείο παρακαλούνται όλοι οι γονείς να βρίσκονται στο πλευρό τους!!!!!

Σημ: Oι μαθητές μετά το πέρας της πορείας θα επιστρέψουν στο σχολείο τους.

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ”.

Επίσης, έχουν αναφέρει κάτω από την ανακοίνωση τους ότι έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων – Αρτέμιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Artemida News, μέχρι αυτή την ώρα (21.00 το βράδυ) δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση στην αστυνομία.

Προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που θα κινούνται το πρωί στην Αρτέμιδα, στη διασταύρωση και τους γύρω δρόμους αλλά και στη Λεωφόρο Καραμανλή μέχρι το Δημαρχείο Αρτέμιδος.

stamataki