Αγανακτισμένη ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Λεωφόρο Βραυρώνος έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερες ασφαλείας, στις οποίες διακρίνεται η στιγμή που ανήλικος ξηλώνει πλακάκι – όπως αναφέρει – έξω από το μαγαζί της. Μαζί του είναι και άλλα δύο αγόρια, με τα ποδήλατά τους.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος φρόντισε να επεξεργαστεί τις εικόνες, ώστε να μη διακρίνονται τα πρόσωπα των παιδιών. Ωστόσο, προαναγγέλλει στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, πως θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, κάνοντας χρήση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί ο βανδαλισμός.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

«Απόγευμα Κυριακής (19:13), τρία παλικαράκια κατεβαίνουν έξω από το κατάστημα μου, στη Λεωφόρο Βραυρώνος, κάθονται για επτά λεπτά απ’ έξω “κόβοντας φανερά κίνηση” τι περνάει, κοιτώντας μέσα αν είναι κανείς.

Στην αρχή θεώρησα πως ήταν ατύχημα με το ποδήλατο τους. Όμως έκπληκτη, είδα καρέ-καρέ πως, αφού είδαν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο, πήγαν στη γωνία και έβγαλαν τελείως ένα πλακάκι, το οποίο όλως τυχαίως, εδώ και κάμποσο καιρό, βρίσκω τα πρωινά σπασμένα κομματάκια. Σκύβει λοιπόν ο ένας και, αφού στην αρχή βγήκε ένα κομματάκι και όχι ολόκληρο, επέμεινε στο να βγει ολόκληρο, όπως και έκανε στο τέλος. Έπειτα καβαλάνε τα ποδήλατα και φεύγουν τρέχοντας.

Όλο αυτό έχει τραβηχτεί σε βίντεο από όλες τις κάμερες του καταστήματος μου.

Για ευνόητους λόγους, δεν θα παρουσιάσω πρόσωπα δημόσια. Όμως, ενημερώνω δημόσια τους γονείς τους, πως αύριο πρωί θα προβώ σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, χρησιμοποιώντας το αρχείο από τις κάμερες, στο οποίο φαίνεται ολοκάθαρα πως δεν είναι ατύχημα, καθώς και οι υπαίτιοι του.

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα, καθώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο μπορεί κάποιος. και ειδικά ένα παιδί, να κάνει ζημιά σε περιουσία ξένη, περιουσία που με τόσο κόπο και αγάπη έχει φτιαχτεί. Και αν κάποιος ρωτήσει – όχι, ποτέ δεν πήρα στο κυνήγι παιδιά. Μέχρι και άλματα κάνουν με τα πατίνια τους από το πεζοδρόμιό μας και ποτέ δε τα κυνήγησα για τυχόν φθορά. Αυτός είναι και ο λόγος που έμεινα έκπληκτη όταν είδα ότι δεν ήταν ατύχημα.

Λυπάμαι πάρα πολύ! Πραγματικά με τρεμάμενα χέρια και το στομάχι μου κόμπο, γράφω αυτήν την ανάρτηση μου. Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις!

Απαιτώ μία εξήγηση και μία “συγγνώμη”!»

Απογευμα Κυριακης , 19:13 λεπτα 3 παλικαρακια κατεβαινουν εξω απο το καταστημα μου στην οδο Λεωφορο Βραυρωνος καθονται…

Gepostet von Leuki Koutrela am Sonntag, 30. August 2020

stamataki