Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες οι σκέψεις, ίσως να είναι δύσκολο να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις. Δεν θα υπάρξει συγκέντρωση στις βλέψεις και στους στόχους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, παρόρμηση, έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στις ρήξεις και στις έντονες αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις, πρωτοβουλίες, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραποίηση πληροφοριών. Δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, θα εκδηλωθεί πεισματική εναντίωση και άρνηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, θετικές θα είναι οι διαθέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες και δυναμικές ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις φεύγουν τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα. Καινούργιες ιδέες θα ακουστούν πρωτότυπος και καινοτόμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση και άνοδο.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ