Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του Aquapolis, του συναρπαστικού water park στα Σπάτα, έχει ξεκινήσει.

Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για δροσερές βουτιές στις 17 νεροτσουλήθρες, θεματικά αναφερόμενες σε άγρια ζώα, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

leuki
dianastore

Το Aquapolis αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 1 Ιουλίου , φιλοδοξώντας να γίνει το must του φετινού καλοκαιριού.

Τα πάντα είναι στη θέση τους και ήδη έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα sneak previews, προκειμένου να μας βάλουν όλους… στην πρίζα!

Το highlight του Aquapolis θα είναι η γιγαντιαία νεροτσουλήθρα Κόμπρα, που θα απευθύνεται στους πιο τολμηρούς:

Σε συνεργασία με την Polin Waterparks, παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά. η επένδυση ύψους 3,5 εκ ευρώ αποτελείται από 17 νεροτσουλήθρες, εστιατόριο, καφέ και καταστήματα, σε οικόπεδο έκτασης 14 στρεμμάτων, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με τη δυνατότητα να ψυχαγωγεί 150.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών σε ετήσια βάση.

https://www.facebook.com/aquapolisathens/videos/661256924717677/

Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η ανάπτυξη του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στο οποίο θα ενταχθεί η Δεινοσαυρόπολη, το πρότυπο μουσείο εξέλιξης των ειδών.

Τα εκθέματα, ορισμένα με κινούμενους δεινόσαυρους έχουν ήδη αποκτηθεί από την Αττικό Θεματικό Πάρκο ΑΕ σε μια επένδυση ύψους 2,5 εκ ευρώ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

coavacafe
vivliopoleio
stamataki
bestseller