Ξεκίνησαν οι εργασίες για το μεγάλο πάρκο ψυχαγωγίας επί της οδού Υπαπαντής στην Αρτέμιδα!

Το πρωί βρέθηκε στο σημείο ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στο ArtemidaNews ότι το πολυθεματικό πάρκο θα είναι έτοιμο μέχρι τον Ιανουάριο του 2021!

“Θα είναι ένα φανταστικό έργο με skate park, πινγκ πονγκ, κούνιες, χώρο περιπάτου και τζόκινγκ, παγκάκια και φυσικά πολύ πράσινο” τόνισε ο κ. Μάρκου.

Πώς θα είναι το πάρκο

Το Skate Park στην Υπαπαντής θα περικλείεται από πεζόδρομους, ενώ η κύρια είσοδός του θα βρίσκεται στην οδό Υπαπαντής. Το πάρκο θα αποτελεί έναν χώρο πρασίνου και διαφόρων δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Εντός του πάρκου θα υπάρχει πίστα για skate board, όργανα γυμναστικής, υπαίθρια επιτραπέζια παιχνίδια, αερόδρομος, πινγκ πονγκ, πολύζυγα και χώροι για πικ νικ, παγκάκια κτλ Όλα θα είναι προσβάσιμα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και στην ψυχαγωγία των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας σε ανάρτησή του λίγο αργότερα έγραψε: “Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα κατασκευής του πάρκου και πίστας skateboard στην οδό Υπαπαντής στην Αρτέμιδα. Με την ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για την πόλη και θα συμβάλλει στην αναψυχή μικρών και μεγάλων. Θα έχει επίσης διαδρόμους περιπάτου, όργανα άθλησης, καθιστικά και παιδική χαρά κλπ”.

 

stamataki