Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κατοίκους της περιοχής πριν λίγες μέρες σημειώθηκε κλοπή σε οικία κοντά στον οικισμό Γαλήνη στην Αρτέμιδα Αττικής. Το συμβάν έγινε 2:30 το μεσημέρι σε μονοκατοικία όπου τρείς άνδρες με κουκούλες και γάντια κατάφεραν να ανοίξουν την γκαραζόπορτα, ανέβηκαν στο μπροστινό μπαλκόνι, έσπασαν την κεντρική τζαμαρία του σπιτιού με λοστό και εισέβαλαν στο εσωτερικό.

Φαίνεται πως είχαν μελετήσει καλά το σπίτι αφού εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού και έπραξαν όλα τα προβλεπόμενα ώστε να μην δοθεί το σχετικό σήμα στην εταιρία φύλαξης.

Αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία αλλά πρόλαβαν και διέφυγαν χρησιμοποιώντας ένα μαύρο αυτοκίνητο ( Audi A4) ενώ σύμφωνα με τον μάρτυρα υπήρχε άτομο που παραφύλαγε (τσιλιαδόρος δηλαδή) ο οποίος διέφυγε με μηχανάκι λευκό μπροστά και μαύρο πίσω αλλά έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Artemida News από τους κατοίκους της περιοχής, ο σκύλος που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού δάγκωσε έναν από τους ληστές και έτσι η αστυνομία πήρε υλικό DNA, καθώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αστυνομία έχει λάβει και άλλες αναφορές για το ίδιο αυτοκίνητο και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα μαύρο Audi A4 με ξένες πινακίδες.

Σημείωση : Η φωτογραφία είναι αρχείου.