Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη «Λευκή Νύχτα» στην Αρτέμιδα που φέτος επιστρέφει ντυμένη γιορτινά! Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος στηρίζει ενεργά αυτή την δράση του Ο.Π.Π.Π. «Ο Ξενοφών» σε συνεργασία με το ΣΕΒΕΑ.

Η εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός, θα λάμψει στην πόλη μας την Παρασκευή 15/12/2023 και σκοπός είναι η υποστήριξη και τόνωση της τοπικής οικονομίας σε ένα κλίμα γιορτής, με πολλά μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα, εκπλήξεις, εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές ειδικά στα τοπικά καταστήματα που θα λειτουργούν μέχρι αργά το βράδυ.

vivliopoleio

Η εκδήλωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, με στόχο να απολαύσουν αυτή την εμπειρία της διοργάνωσης!

Ζήστε μοναδικές στιγμές συνδυάζοντας αγορές και διασκέδαση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιούνται παραλληλα. Η Λευκή Χριστουγεννιάτικη νύχτα σας περιμένει! Η λεωφόρος Αρτέμιδος θα πεζοδρομηθεί από τις 17:00 έως τη 01:00.

Εκτός από τα δρώμενα που θα υπάρχουν κατά μήκος της λεωφόρου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες της νεολαίας Marseaux & Solmeister.