Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Αντιδράσεις για την ταινία με το γκέι ζευγάρι που κάνει σεξ στην Ακρόπολη

    Την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού προκάλεσε η μικρού μήκους ταινία «Ξεπαρθενών», στην οποία εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, γκέι άντρες να κάνουν σεξ με φόντο τον Ιερό Βράχο.

    Στην περιγραφή της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, διαβάζουμε ότι αναφέρεται σε δύο άνδρες που μετά από μία πεζοπορία με την παρέα τους, αφηγούνται πώς παλιότερα ήταν ζευγάρι, όμως πλέον έχουν δεν έχουν το θάρρος και τον ερωτισμό που είχαν.

    Η παρέα αποφασίζει να μεσολαβήσει για να τα βρούνε ξανά και να ανακτήσουν τον παλαιότερο ερωτικό τους ενδιαφέρον, και έτσι δημιουργεί ένα πλαίσιο αισθησιασμού και υπέρβασης.

    «Δημιουργείται μία ρωγμή στο δημόσιο χώρο, και συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο του Παρθενώνα, ο οποίος είναι συμβολικά φορτισμένος με εθνικιστικά και ετεροκανονικά στοιχεία, για να ανθίσει ο ζητούμενος ερωτισμός», αναφέρουν οι συντελεστές.

    Σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, το Υπουργείο Πολιτισμού διευκρίνισε τα εξής:

    «Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

    Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

    Πηγή: in2life.gr

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.