Καλός και ζεστός καιρός προβλέπεται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Δυτικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στα νότια πελάγη. Παγετός και τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στα νότια θα αυξηθούν. Τις νυχτερινές ώρες, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός ενδέχεται να εκδηλωθεί στα βόρεια.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18, στη Θεσσαλία από 0 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις, με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά περιφερειακά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: meteo.gr

bestseller
stamataki
coavacafe
vivliopoleio