Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, η Άννα Ραφτοπούλου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ο Σπύρος Σαμαράς, διακεκριμένος επιχειρηματίας, ένωσαν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων σε μια όμορφη και λαμπερή τελετή.

Η κυρία Ραφτοπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα ευχαριστήριο κείμενο στο οποίο αναφέρει :

«Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, ενωθήκαμε με τα δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων! Ήταν μια πορεία με όμορφες στιγμές αλλά και πολλές δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις… Σταθήκαμε όρθιοι και είμαστε εδώ… Νομίζω ότι μετά την ημέρα της γέννησης της κόρης μας αυτή ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου! Οφείλω όμως να πω ένα συγγνώμη και αρκετά Ευχαριστώ!!!

Συγγνώμη σε πάρα πολλούς φίλους που τελικά δεν καλέστηκαν στο μυστήριο, ο λόγος είναι ο μικρός χρόνος προετοιμασίας που είχα και ο μεγάλος αριθμός όλων εσάς που αγαπούμε….

Ευχαριστώ πρώτα τον σύζυγο μου…. για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, την μεγάλη του αγάπη, για την τεράστια υπομονή του και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την δύσκολη καθημερινότητα μας. Ευχαριστώ όλους εσάς που μέσα από το μικρό σας πληκτρολόγιο μας ευχηθήκατε, όλους εσάς που παρευρεθήκατε με αγάπη στο μυστήριο, όλους εσάς που χορεύατε μέχρι το πρωί μαζί μας, τον φίλο και φωτογράφο μας Τριανταφύλλου Γιώργο για την υπέροχη δουλειά του, την επί χρόνια επιστήθια φίλη μου Μαίρη Βασιλείου και την συνεργάτιδα της Μαντώ που επιμελήθηκαν το χτένισμα και το μακιγιάζ μου, τους γονείς μου για την γενικότερη στήριξη, τους κουμπάρους μας Έλενα και Διονύση για την τεράστια αγάπη τους και για την τιμή που μας κάνανε να μας στεφανώσουν, τους ιερείς που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν. Κυρίως όμως και πάνω από όλα Εκείνον εκεί ψηλά που πάλι μας έκλεισε το μάτι, μας χαμογέλασε και μας χάρισε ευτυχία…

Σας ευχαριστούμε όλους… να έχετε υγεία και να ζείτε όμορφες στιγμές…

Μην ξεχνάτε να είστε αληθινοί και να ακολουθείτε την καρδιά σας…

Σπυράκο… τι καλά που γεννήθηκες….»

Η ομάδα του Artemida News σας εύχεται να ζήσετε ευτυχισμένοι, με πολλούς απογόνους !!!