Την ανησυχία της για την αυξημένη συχνότητα εγκληματικών ενεργειών σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής εξέφρασε η βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη.

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την αυξημένη συχνότητα εγκληματικών ενεργειών σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

vivliopoleio
stamataki

Παρέθεσε πλήθος περιστατικών, όπως τη διάρρηξη καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού σε Μαρκόπουλο και Μεταμόρφωση στις 9/12/2019 και 6/12/2019 αντίστοιχα, την επίθεση με εκρηκτικά σε ΑΤΜ τράπεζας στην Ανάβυσσο στις 10/12/2019, τις διαρρήξεις σε τρία εμπορικά καταστήματα στη Βούλα την ίδια ημέρα, τη διάρρηξη δύο εκκλησιών στο Άνω Σούλι Μαραθώνος στις 7/12/2019, καθώς και την εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στις Αχαρνές στις 5/12/2019.

Η κα Απατζίδη τόνισε ότι το πλήθος των κρουσμάτων αυτών προκαλεί αίσθημα ανασφάλειας και εγκατάλειψης στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής και κατέληξε ρωτώντας τον Υπουργό τι προτίθεται να κάνει ώστε να αντιμετωπιστεί η αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή και να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.