Για παραμάγαζο εις βάρος των κατοίκων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κατηγορεί τον Δημήτρη Μάρκου η ΑΝΑΣΣΑ, αναφερόμενη σε μια επιδοτούμενη από το Δήμο διαδημοτική επιχείρηση, χωρίς αντικείμενο και χωρίς καμία εξειδίκευση, όπως τονίζει.
Στην ανακοίνωση της η ΑΝΑΣΣΑ προσθέτει:

Και οι προθέσεις ήδη προφανείς, όταν επιλέγονται συγγενικά πρόσωπα επικεφαλής της διοίκησης, αφού Πρόεδρος ορίστηκε στενός συγγενής του κ. Μάρκου. Δημιουργείται ουσιαστικά μία ανώνυμη εταιρεία που θα λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ του Δήμου και της Αγοράς, προκειμένου να αξιοποιεί αδιευκρίνιστες επιδοτήσεις και να αναπτύσσει αόριστες δραστηριότητες. Για άλλη μια φορά ο κ. Μάρκου μεταθέτει αλλού τα βάρη της διοικητικής του ανεπάρκειας.

leuki
dianastore

Φτιάχνει μια επιχείρηση χωρίς να έχει εξασφαλίσει την βιωσιμότητά της, αφού δεν ξέρει τι θα πουλάει και, πολύ περισσότερο, ποιος θα αγοράζει από αυτήν. Μια επιχείρηση που η κακή εμπειρία δείχνει ότι θα καταλήξει τελικά στο δανεισμό, προκειμένου να επιβιώσει, φορτώνοντας στους δημότες μελλοντικά βάρη. Μια επιχείρηση που θα ελέγχεται από τον ίδιο το Δήμαρχο, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, μια επιχείρηση η οποία θα πουλάει στο Δήμο ακριβότερα, για να επιβιώνουν κάποιοι “πολιτικοί” φίλοι και υποστηρικτές.

Μια επιχείρηση που μοναδικό σκοπό έχει να “αποψιλώσει” ακόμη περισσότερο το προσωπικό του Δήμου, αφού προβλέπονται ακόμη και αποσπάσεις, ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστεί το νέο αυτό μόρφωμα απολύτως απαραίτητο για κάθε δημοτική λειτουργία, έναντι όμως αμοιβής πια. Διόλου τυχαία, εξάλλου, η έντονα αρνητική στάση των δύο Σωματείων του Δήμου μας, προς την υπό σύσταση Αναπτυξιακή. Μάλιστα οι εκπρόσωποί τους έκαναν ξεκάθαρα λόγο για «την αρχή του τέλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Η ΑΝΑΣΣΑ τάχθηκε αναφανδόν αντίθετη, όχι στον θεσμό, αλλά στο σχεδιασμό, που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχει την ακόμη μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

coavacafe
vivliopoleio
stamataki
bestseller