Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου ανέδειξαν με το σύστημα της απλής αναλογικής τη νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Η «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής Φίλιππο Αργυρό και τον Στέφανο Κατή και στα Κοινοτικά Συμβούλια των Σπάτων και της Αρτέμιδος, από τις κυρίες Εύη Λουκά και Ντίνα Σταμέλου αντίστοιχα.

stamataki
vivliopoleio

Οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους επανεκλέγοντας τον Δημήτρη Μάρκου Δήμαρχο και δίνοντας ισχυρή εκπροσώπηση στο συνδυασμό της κ. Άννας Ραφτοπούλου. Η ‘’ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’, η τρίτη δύναμη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, με τους δεδομένους συσχετισμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών και θα ασκήσει δημιουργική και ουσιαστική πολιτική, συμβάλλοντας ενεργητικά στη λύση των μεγάλων και δύσκολων προβλημάτων των Σπάτων και της Αρτέμιδος, αλλά και στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Αντίθετοι με τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης, να ακυρώσει στην πράξη τις συναινέσεις και τη διαφάνεια που εισήγαγε η απλή αναλογική, θα προσπαθήσουμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να δρομολογηθούν λύσεις στα μεγάλα έργα των υποδομών και να αξιοποιηθεί η χρηματοδότηση που αφήνει η Περιφέρεια Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση, με την ενεργή και διαρκή συμμετοχή των στελεχών και φίλων της παράταξής μας, θα είμαστε δυναμικά παρόντες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Με την κριτική μας, τη διαβούλευση με τους δημότες και τους φορείς τους, τις προτάσεις και τις συναινέσεις όπου είναι δυνατόν.

Από το γραφείο τύπου