Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι κοσμεί τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο είχε μαθητεύσει ο αείμνηστος Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος φιλοτέχνησε το γκράφιτι με τη μορφή του Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Χθες, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, βρέθηκε στο σχολείο για να θαυμάσει από κοντά την ξεχωριστή αυτή δημιουργία με την οποία τιμάται η μνήμη του συζύγου της.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη Αλέξανδρος Νικολαΐδης που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…», όπως έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.