Στο 88′ η Προοδευτική πήρε στα Σπάτα το τρίποντο. Σε μία φάση που έλειπε λόγω τραυματισμού ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και τις άμυνας του Αήττητου (Νομικός), βρήκε την ευκαιρία ο Κυριαζής με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες, με πιο κλασική αυτή του Καλογερά, που από πολύ κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκίδη. Στο 53’ ο Κατσέλης έστειλε από πλάγια την μπάλα στο δοκάρι.

Πιο έτοιμη ομάδα η Προοδευτική, δυσκολεύτηκε από τον Αήττητο που για άλλη μια φορά είχε αρκετούς νεαρούς παίκτες στην ενδεκάδα του και με την μορφή του αγώνα σίγουρα δικαιούται να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αήττητος Σπάτων (Φυλακούρης): Διασσινός, Αποστόλου (71΄ Ιωαννίδης), Λαμπρίδης Γ., Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος, Καλογεράς (71΄ Κριστιάν), Στυλιανόπουλος, Κατσέρης, Παπανικολάου (51΄ Πρέντι), Ασλάνι (64΄ Γκρόσιος).

Προοδευτική (Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (53΄ Κριστιάν), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Μακρυγιάννης (60΄ Μακρίδης), Κυριαζής (90+2΄ Νομικός Π.), Θεοδωρίδης (90+2΄ Παλάτσιος), Όμο.

stamataki