Στην εφημερίδα Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου, αν βέβαια όλα εξελιχθούν ομαλά. Ακόμη, η Κατερίνα Διδασκάλου τόνισε πως οι χώροι των γυρισμάτων έχουν απολυμανθεί με προσοχή.

vivliopoleio
stamataki
  • Πρόσω ολοταχώς για Διαφάνι, Κατερίνα;

«Πρόσω ολοταχώς! Διακόπηκαν απότομα τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε στο Διαφάνι με μεγάλη λαχτάρα. Έχουμε αγαπήσει όλοι μας πάρα πολύ αυτή τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα. Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας, Γιώργος Καραγιάννης, αυτά θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα Μαΐου, σε χώρους που πρέπει να σου πω ότι έχουν απολυμανθεί με προσοχή».

  • Όταν σου πρότειναν να συμπράξεις στη σειρά, είχες μυριστεί ότι θα σαρώσει ή όχι;

«Από την στιγμή που συναντήθηκα με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο, και περάσαμε μαζί ένα τρίωρο, στο οποίο μου περιέγραψε όσα σχεδίαζαν με την ικανότατη σεναριογράφο, Μελίνα Τσαμπάνη, αισθάνθηκα πως “μαγειρεύεται” κάτι ξεχωριστό. Όταν πια διάβασα τα πρώτα δέκα επεισόδια, κατάλαβα πως ετοιμάζεται μια εξαιρετική δουλειά με γερή διανομή. Υπάρχει ένα συναρπαστικό σενάριο, με πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, με πολύ σασπένς.

Εν αρχή ην ο λόγος και το σενάριο της σειράς είναι αναμφίβολα ο μεγάλος “άσος” της. Υπάρχουν χαρακτήρες φτιαγμένοι με προσοχή και όχι ρόλοι επιφανειακά και επιδερμικά γραμμένοι. Από την άλλη, υπάρχει ένα σκηνοθέτης με όραμα, που δουλεύει με κινηματογραφική δεινότητα και καθοδηγεί άψογα τους ηθοποιούς του. Είμαι πραγματικά ευτυχής που υπάρχω σε αυτή τη σειρά και θεωρώ μεγάλο δώρο τον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού που παίζω.