Αύριο, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, στις 18.00 η ώρα, ο Αήττητος Σπάτων θα παίξει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Πανερυθραϊκού, στο στάδιο των Σπάτων Δημήτριος Δημητρίου.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε για τον αγώνα αυτόν, να διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια στην οικογένεια του Μίλτου Καδίτη, που δίνει τον δικό του αγώνα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σε επικοινωνία με τον Αήττητο μας ενημέρωσαν ότι δεν θα υπάρχει ακριβές αντίτιμο εισιτηρίου αλλά ο καθένας θα μπορεί να διαθέσει όποιο ποσόν επιθυμεί !

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί !!!

Ο ποδοσφαιριστής Μίλτος Καδίτης στις 27/8 ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αυτήν την στιγμή δίνει μεγάλη μάχη. Είναι συμπολίτης μας από την Αρτέμιδα, 30 ετών, παντρεμένος και έχει δυο μικρά παιδιά. Η οικογένεια και οι φίλοι του ζητούν βοήθεια ώστε ο Μίλτος να βγει νικητής.

Σχετικά με την ανάγκη για αίμα :

Εξαιτίας της μεγάλης κινητοποίησης που έγινε από την πρώτη στιγμή, αυτή τη στιγμή το αίμα που χρειάζεται έχει καλυφθεί (σύμφωνα με ενημέρωση από την οικογένεια του Μίλτου) και όσοι είχατε την πρόθεση να πάτε να δώσετε αίμα αυτό τον καιρό, αν θέλετε μείνετε σε αναμονή ώστε αν χρειαστεί να ενημερώσουμε εκ νέου.

Τέλος, όσοι μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά έχει ανοίξει λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

IBAN:GR 5001407920792002101055419

Αριθμός Λογαριασμού: 792-002101-055419.

Δικαιούχος του λογαριασμού, η σύζυγός του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΛΟΥ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ